Másodvélemény / Leletértelmezés / Tanácsadás

Az orvosi vizsgálatok eredményeit tartalmazó leletek ugyan a beteg tulajdonát képezik, de emellett az orvosok közötti kommunikáció egyik legfontosabb eszközének tekinthetők. Mivel a lelet elsődleges célja a hatékony információátadás, annak nyelvezete az orvosi nyelv eszköztárán alapul. Ennek sajnálatos hátulütője, hogy gyakran a betegek nem értik a rájuk vonatkozó, gyakran kifejezetten fontos részeket sem.

Radiológus munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre a más intézetben készült radiológiai leletek értelmezésében. A leletek laikusok számára is érhető formában történő elmagyarázásán túl lehetőség van a máshol készült radiológiai vizsgálatokról másodvéleményt is adni. Ehhez feltétlenül hozza magával a kérdéses vizsgálat képanyagát, melyet radiológus kollégáink a leletezésre optimalizált számítógépen megtekintenek és arról a már meglévő leleten túl, saját meglátásaik alapján mondanak független véleményt. A másodvéleményről írásos lelet készül, melyet a konzultáció végén a páciens kézhez kap.

Amennyiben érdekesnek találta ezt az oldalt, kérjük, ossza meg ismerőseivel, hogy ha kell, számukra is segítséget nyújthassunk!

TETSZIK, MEGOSZTOM MÁSOKKAL IS!

Online bejelentkezés

[]
1 Step 1
Páciens neve
Születési dátuma
Telefonszáma
Az ön lakcíme

Intézetünk eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) valamint az 1992. évi LXIII. törvényben (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

Previous
Next
powered by FormCraft